Helló! Jó hírünk van minden hello utazónak! A kármentes utazásaid után járó díjvisszatérítést most már hello logós prepaid MasterCard kártyára is kérheted. Ehhez, egy partneri együttműködés keretében, különleges, egyedi kinézetű hello-s bankkártyát terveztünk, aminek első két évi kártyadíját átvállaljuk! A hello-s Mastercard kártyára történő visszatérítés mértéke 50%! Minden további részletet alább megtalálsz.

Ennek az újításunknak köszönhetően most már három lehetőség közül választhatsz, ha rendelkezni szeretnél a kármentességi bónuszodról. A bankkártyás visszatérítés mellett továbbra is kérhetsz utazási kupont vagy felajánlhatod az összeget karitatív célra!

hogyan

Miért jó a hello Kártya?

Online igényelhető
Ügyfélazonosítással
pár perc alatt

Hello Utazó utasbiztosítás megkötése után a hello Kártya teljesen online igényelhető. Csupán néhány adat megadására van szükség, és két héten belül már kézbe is veheted a névre szóló hello-s kártyádat! Alig pár perces online ügyfél-azonosítási folyamattal aktiválhatod, és már használhatod is!

Világszerte használható
Mastercard Prepaid kártya
(PAYPASS képes)

A hello Kártya a világ bármely táján, minden MasterCard elfogadóhelyen használható, akár PayPass-os fizetéssel is a hello Wallet Netbankon történt azonosítás után.

GreenPass kedvezmények
3% jóváírás, országszerte közel 2000 elfogadóhely

Országszerte közel kétezer üzlet, webshop és más elfogadóhely ajánl maximum 3%-os visszatérítést, ha ezt a kártyát használod vásárlásaid során!

Biztonságos

Csak annyit tudsz költeni, amennyi fel van töltve a kártyára. Elvesztése esetén, vagy bármilyen más okból a fiókodban pillanatok alatt letiltható vagy akár átmenetileg zárolható majd újra aktiválható.

Kedvező devizakonverziós díj

A hello Kártya devizakonverziós díja kedvező, így külföldi utazások alkalmával érdemes ezt a kártyát használni a mindennapos költésekhez!

Egyedi IBAN azonosító

A kártyát banki átutalással is fel lehet pénzzel tölteni, és hamarosan a kártyáról történő pénzutalás is lehetséges lesz!
ikon köss

Köss

Köss hello Utazó utasbiztosítást, és igényelj prepaid MasterCardot, melynek az első két évre átvállaljuk a kártyadíját (az aktiválás és a havidíjak összegét) és netbank felület is tartozik hozzá.
ikon igenyeld

Igényeld

Utasbiztosításod megkötése után az elköszönő oldalon található linken keresztül elért oldalon, vagy ha már korábban kötöttél nálunk biztosítást, akkor bejelentkezés után a „Kártyarendelés indítása” gombra kattintva átirányítunk partnerünk oldalára, ott töltsd ki a kártya igénylő űrlapot és fogadd el a kártya használatára vonatkozó feltételeket, és máris postázásra kerül a hello Kártyád! Fontos, hogy az igénylés alatt megadott névre lesz a kártya kiállítva.
ikon aktiváld

Aktiváld

Ha megkaptad a névre szóló kártyádat tartalmazó levelet, kövesd az ott leírtakat, és végezd el az ügyfélazonosítást a hello Wallet Netbankon, a kártya kezelésére szolgáló netbank felületen, és azonnal használatra kész a kártyád!
ikon használd

Használd

Az aktivált kártyád úgy működik, mint bármelyik másik MasterCard típusú bankkártya. Belföldön és külföldön egyaránt használhatod, és ha utasbiztosítással fedezett utazásod kármentesen telt, ne feledd, utazási kupon vagy jótékony felajánlás mellett kármentességi bónuszod most már erre a kártyára is kérheted!

hello Wallet netbank felület

a kártyák kezelésére