Felhasználási feltételek

Hello Bringás

A hello Bringás applikáció üzemeltetője a Magyar Posta Biztosító Zrt.
Székhely: 1022 Budapest, Bég u. 3-5.
Email: hello@hello.hu
Telefon: 06 1 40 43556; 06 1 40HELLO
Levelezési cím: 1538 Budapest Pf. 501
Adószáma: 12833632-4-44
Cégjegyzékszám: 01-10-044751
web: www.hello.hu

Fogalmak:

Szolgáltató: Magyar Posta Biztosító Zrt.

Alkalmazás: a hello Bringás applikáció azok részére kifejlesztett mobilalkalmazás, akik akár napi rendszerséggel, akár alkalmanként kerékpároznak. Az applikáció használata során a beépített, vagy a kijelölt alkalmazásokat használva a felhasználók kilométereket gyűjthetnek, amelyekért kedvezményre jogosító kuponokat kapnak. Lehetőség van továbbá szervizhívásra, vagy – helyszíntől függően – akár helyszíni szerviz segítséget kérni. Amennyiben a felhasználó az applikáció megfelelő menüpontjával a kerékpárról fotót készített, úgy a bringafotó funkció segítségével megtalálhatja, hogy legutóbb, hol parkolta le a bringáját.

Biztosítás: a mobil applikáción, vagy a hello.hu oldalon keresztül kerékpárosok részére kifejlesztett balesetbiztosítás, felelősségbiztosítás, valamint vagyonbiztosítás köthető különböző szolgáltatáscsomagokkal. A biztosítási szolgáltatásokat a Magyar Posta Biztosító Zrt. nyújtja.

Kárrendezés: a hello Bringás applikációban, vagy a hello.hu oldalon megkötött kerékpáros biztosítások kárbejelentése itt végezhető el, fotók és videó feltöltésével.

Bringafotó: a kerékpár parkolását követően a járműről fotó készíthető és tölthető fel.

Kedvezménykuponok: az applikációban gyűjtött kilométerekért a felhasználó kedvezményre jogosító kuponokat szerezhet. A kuponok beváltásáért annak felajánlója teljes körű felelősséggel tartozik. Ezért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

Szerviz: az applikációban a „Szerviz” funkción keresztül lehetőség van kerékpárszervizbe történő időpontfoglalásra, vagy helyszíntől függően helyszíni szerviz segítség hívására is. A szervizszolgáltatás díjazásáért, valamint a nyugtaadási kötelezettségért kizárólag a Szerviz felel, ezért a Szolgáltatót semmilyen kötelezettség nem terheli. Ez a szolgáltatás az applikáción keresztül nem fizethető ki.

Felhasználó: a hello Bringás alkalmazásba regisztrált természetes személy, aki a felhasználási feltételeket a regisztrációval elfogadta.

Felhasználási Feltételek: jelen dokumentum, amelynek módosítására a Szolgáltató bármikor jogosult.

Mobilfizetés: az applikációban csak a biztosítási szolgáltatásért lehet fizetni az OTP Simple rendszeren keresztül.

Márkajelek, emblémák használata

A HELLO márka, valamint a hello Bringás márka, ábrás megjelölés mindennemű név, és logóhasználati joga, kizárólag a Szolgáltatót illeti meg.

Regisztráció folyamata

A letöltést követően az alkalmazás használatához regisztráció szükséges. A regisztrációhoz a felhasználó használhatja a facebook  regisztrációját, vagy név, email cím és jelszó megadásával regisztrálhat, ezt követően pedig az adatkezelési tájékoztató és a felhasználási feltételek elfogadása szükséges.

A Szolgáltató jogai a regisztrált felhasználók tekintetében

A Szolgáltató jogosult letiltani azon Felhasználók regisztrációját, akiknek a regisztrációja különösen valótlan, vagy hiányos, vagy akiknél a megadott adatok alapján visszaélés gyanúja merülhet fel. Jogosult továbbá letiltani azokat a Felhasználókat, akik megszegik a felhasználási feltételeket A Szolgáltató semmilyen felelősséggel nem tartozik, a regisztráció folyamán megadott hibás vagy hamis adatok megadásából eredő kárért, azonban a Szolgáltató jogosult az ebből eredő kár megtérítését követelni a Felhasználótól.

A Felhasználó jogai a regisztráció tekintetében

A Felhasználó bármikor kérheti regisztrációja törlését a szolgáltatónál a fent megadott elérhetőségeken; A Felhasználónak jogában áll a regisztráció során megadott adatait adatváltozás esetén módosítani, kivétel: email cím. E-mail cím változása esetén új regisztráció szükséges.

hello Bringás applikációban elérhető szolgáltatások köre, és a Szolgáltató azzal kapcsolatai jogai

Bringakereső;
Szervizkereső;
Kedvezmények;
Kerékpáros biztosításkötés;
Kerékpáros biztosításhoz kapcsolódó kárbejelentés.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az alkalmazás szolgáltatási körét módosítsa (bővítse vagy szűkítse), vagy akár megszüntesse. A Szolgáltatások változásáról a Szolgáltató a Felhasználókat email útján értesíti.

hello Bringás applikáción kívüli applikációk letöltése

A kedvezménykuponok megszerzéséhez kilométerek gyűjtése szükséges, amelyre 4 lehetőséget ajánlunk a regisztrációt követően, ebből a lenti 3 az alkalmazáson kívüli applikáció:
Runtastic Road
Map My Ride
Cyclemeter GPS

A fenti 3 applikáció letöltését követően engedélyezni kell a hello Bringás applikáció hozzáférését, a választott mérő-apphoz. A fenti 3 mérő applikáció telepítéséért a Felhasználó felel.

18 év alatti felhasználó

Az alkalmazást a 18. életévét még be nem töltött felhasználó kizárólag szülői, gondviselői hozzájárulással használhatja. Az ennek hiányában felmerülő kockázatokért, jogkövetkezményekért a Szolgáltató nem felel. 18 év alatti felhasználó biztosítást nem köthet!

Felhasználói tájékoztatás

A Szolgáltató jogosult az applikáció használatával kapcsolatban szolgálati közleményeket, adminisztrációs üzeneteket és más - a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény szerinti gazdasági reklámnak minősülő - információkat küldeni a Felhasználó részére. A Felhasználó jelen Felhasználási Feltételek elfogadásával kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Társaság ilyen üzeneteket küldjön a részére. A Szolgáltató nem vállal felelősséget az Alkalmazás és a felhasználás során megismert információkra visszavezethető elmaradt haszonért, kiesett bevételért, az elveszett adatokért, a pénzügyi veszteségért, illetve nem nyújt közvetett, rendkívüli, következményi, nem vagyoni vagy vagyoni jellegű kártérítést.

Szoftverfrissítés

A szoftverfrissítések célja, hogy az Alkalmazást javítsák, a szolgáltatások körét módosítsák. Az Alkalmazás használatával hozzájárul, hogy ilyen frissítéseket kapjon, illetve tudomásul veszi, hogy a módosítások végrehajtása annak elérhetőségét érintheti. A hello Bringás applikáció regisztrációja során Ön a fenti feltételeket tudomásul veszi, és elfogadja!

Hello Utazó

A hello Utazó applikáció üzemeltetője a Magyar Posta Biztosító Zrt.
Székhely: 1022 Budapest, Bég u. 3-5.
Email: hello@hello.hu
Telefon: 06 1 40 43556; 06 1 40HELLO
Levelezési cím: 1538 Budapest Pf. 501
Adószáma: 12833632-4-44
Cégjegyzékszám: 01-10-044751
web: www.hello.hu

Fogalmak:

Szolgáltató: Magyar Posta Biztosító Zrt.

Alkalmazás: a hello Utazó applikáció azok részére kifejlesztett mobil alkalmazás, akik utasbiztosításukat gyorsan és kényelmesen, akár az utolsó pillanatban kívánják megkötni. Az applikáció használata során a felhasználó biztosítást tud kötni, illetve a már meglévő biztosításával kapcsolatban minden felmerülő teendőt el tud intézni. Ha külföldön gyors segítségre lenne szükség (pl. lerobban az autó vagy orvoshoz kell fordulni) az SOS menüpontban lehet azonnali hívást indítani a segítségnyújtó partnerünkhöz. Repülős utazás esetén, ha a járat sokat késett, törölték, vagy megtagadták a beszállást, az alkalmazásban kitöltött bejelentés után átvállaljuk az utána járás feladatát. A megfelelő menüpontban egypár kattintással meghosszabbítható a biztosítás. A kárbejelentés benyújtása is gyorsan és egyszerűen, az applikáción keresztül történik. Ha pedig kármentesen telt az út, utazásod díjának 10 %-a értékében kármentességi bónuszt adunk, amit akár utazási kupon formájában, akár alapítványi felajánlásként lehet igényelni.

Biztosítás: a mobil applikáción, vagy a hello.hu oldalon keresztül utazók részére kifejlesztett utasbiztosítást köthető különböző szolgáltatáscsomagokkal. A biztosítási szolgáltatásokat a Magyar Posta Biztosító Zrt. nyújtja. Kárbejelentés: az „SOS Segítségkérés” gomb megnyomásával azonnali hívás kezdeményezhető Europ Assitance nevű partnerükhöz, akik a nap 24 órájában magyar nyelven nyújtanak segítséget vagy adnak tanácsot az utazás során felmerült problémákkal kapcsolatban. Meghosszabbítás: A már meglévő utasbiztosítás itt kerülhet meghosszabbításra.

Kárrendezés: a hello Utazó applikációban, vagy a hello.hu oldalon megkötött utasbiztosítások kárbejelentése itt végezhető el fotók és videó feltöltésével.

Kármentesség: kármentes utazás esetén az adott biztosítási díj 10%-át visszatérítjük kupon formájában, vagy alapítványi felajánlás formájában. Ebben a menüpontban válaszható ki, hogy az összeg az applikációban szereplő mely alapítvány számára kerüljön felajánlásra vagy inkább egy későbbi utazás során kerüljön érvényesítésre kupon formájában.

Járatkésés: járat késés, járat törlés vagy a beszállás megtagadása esetében kárbejelentés Flight Claims Corp. nevű partnerünkhöz.

Felhasználó: a hello Utazó alkalmazásba regisztrált természetes személy, aki a felhasználási feltételeket a regisztrációval elfogadta.

Felhasználási Feltételek: jelen dokumentum, amelynek módosítására a Szolgáltató bármikor jogosult.

Mobilfizetés: az applikációban csak a biztosítási szolgáltatásért lehet fizetni az OTP Simple rendszeren keresztül.

Márkajelek, emblémák használata

A HELLO márka, valamint a hello Utazó márka, ábrás megjelölés mindennemű név, és logóhasználati joga kizárólag a Szolgáltatót illeti meg.

Regisztráció folyamata

A letöltést követően az alkalmazás használatához regisztráció szükséges. A regisztrációhoz a felhasználó használhatja a facebook  regisztrációját, vagy név, email cím és jelszó megadásával regisztrálhat, ezt követően pedig az adatkezelési tájékoztató és a felhasználási feltételek elfogadása szükséges.

A Szolgáltató jogai a regisztrált felhasználók tekintetében

A Szolgáltató jogosult letiltani azon Felhasználók regisztrációját, akiknek a regisztrációja különösen valótlan, vagy hiányos, vagy akiknél a megadott adatok alapján visszaélés gyanúja merülhet fel. Jogosult továbbá letiltani azokat a Felhasználókat, akik megszegik a felhasználási feltételeket A Szolgáltató semmilyen felelősséggel nem tartozik, a regisztráció folyamán megadott hibás vagy hamis adatok megadásából eredő kárért, azonban a Szolgáltató jogosult az ebből eredő kár megtérítését követelni a Felhasználótól.

A Felhasználó jogai a regisztráció tekintetében

A Felhasználó bármikor kérheti regisztrációja törlését a szolgáltatónál a fent megadott elérhetőségeken; A Felhasználónak jogában áll a regisztráció során megadott adatait adatváltozás esetén módosítani, kivétel: email cím. E-mail cím változása esetén új regisztráció szükséges.

hello Utazó applikációban elérhető szolgáltatások köre, és a Szolgáltató azzal kapcsolatai jogai

  • Utas biztosításkötés;
  • Utas biztosításhoz kapcsolódó kárbejelentés;
  • Utas biztosítás meghosszabbítása;
  • Autós asszisztencia;
  • Repülős asszisztencia;
  • Kármentességi bónusz

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az alkalmazás szolgáltatási körét módosítsa (bővítse vagy szűkítse), vagy akár megszüntesse. A Szolgáltatások változásáról a Szolgáltató a Felhasználókat email útján értesíti.

18 év alatti felhasználó

Az alkalmazást a 18. életévét még be nem töltött felhasználó kizárólag szülői, gondviselői hozzájárulással használhatja. Az ennek hiányában felmerülő kockázatokért, jogkövetkezményekért a Szolgáltató nem felel. 18 év alatti felhasználó biztosítást nem köthet!

Felhasználói tájékoztatás

A Szolgáltató jogosult az applikáció használatával kapcsolatban szolgálati közleményeket, adminisztrációs üzeneteket és más - a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény szerinti gazdasági reklámnak minősülő - információkat küldeni a Felhasználó részére. A Felhasználó jelen Felhasználási Feltételek elfogadásával kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Társaság ilyen üzeneteket küldjön a részére. A Szolgáltató nem vállal felelősséget az Alkalmazás és a felhasználás során megismert információkra visszavezethető elmaradt haszonért, kiesett bevételért, az elveszett adatokért, a pénzügyi veszteségért, illetve nem nyújt közvetett, rendkívüli, következményi, nem vagyoni vagy vagyoni jellegű kártérítést.

Szoftverfrissítés

A szoftverfrissítések célja, hogy az Alkalmazást javítsák, a szolgáltatások körét módosítsák. Az Alkalmazás használatával hozzájárul, hogy ilyen frissítéseket kapjon, illetve tudomásul veszi, hogy a módosítások végrehajtása annak elérhetőségét érintheti. A hello Utazó applikáció regisztrációja során Ön a fenti feltételeket tudomásul veszi, és elfogadja!