RÓLUNK

hello.hu Egy nyelvet beszélünk!

A hello mára egy nemzetközileg elterjedt köszönési forma, amelyet a világ minden országában ismernek és használnak. Mi ezzel szeretnénk megszólítani, és egyben köszönteni azokat, akik aktív életet élnek, nyitottak az új, innovatív megoldásokra, otthon vannak a virtuális térben és szeretik a szabadságot.


2017-ben indítottuk útjára a hello márkát, ami kifejezetten az aktív életet élőknek nyújt kényelmi szolgáltatásokat és biztosításokat. A helloval szeretnénk a biztosításokról kialakult képet is megváltoztatni: megmutatni, hogy egy biztosítás lehet egyszerű, gyors és modern is egyben.

A hello márkát modern, megbízható, lendületes, mégis professzionális márkaként képzeltük el, ami mindig elérhető és a szabadidős tevékenységben is valódi partner, akire minden körülmények között számítani lehet.Csatlakozz a hello4U app közösséghez!

A hello4U app neked szól, ha szoktál külföldre utazni, szívesen kerékpározol, rollerezel, és szeretsz mindent digitálisan intézni. A letöltést elindíthatod a készülékednek megfelelő áruház ikonjára kattintva.