🏡

hello Otthon lakásbiztosításCsaládi ház, társasházi lakás, saját tulajdon, bérlemény? Otthonod és személyes vagyontárgyaid megérdemlik a védelmet!

Miért válaszd az új hello Otthon lakásbiztosítást?
 • Most akár 30% kedvezménnyel online, egyszerűen megkötheted.
 • 5 munkanapos kárrendezési garanciát* vállalunk.
 • Nálunk rugalmasan, költségmentesen válthatsz**.

Van már lakásbiztosításod, de szívesen váltanál?
Márciusban ezt költségmentesen megteheted az évfordulódtól függetlenül. Bővebb infó itt.Kedvezményeink
  Promóciós kedvezmény
  • 15% a HELLOOTTHON15 kuponkóddal, ami érvényes a hello.hu oldalon vagy a hello4U applikációban 2024.03.20-tól 2024.05.29-ig***.
  Állandó kedvezmények
  • 10% hűségidő kedvezményt adunk, ha vállalod, hogy a lakásbiztosítási szerződésed 2 éven belül nem mondod fel.
  • 5% éves díjfizetési kedvezményt adunk, ha a lakásbiztosítási szerződés díját éves gyakoriság szerint fizeted.


  Csatlakozz a hello4U app közösséghez!
  Ha otthonod biztosítási ügyeit is szereted digitálisan intézni, akkor a hello4U alkalmazásnak ott a helye a mobilodon!
  • Lakásbiztosítás kötés: Lakásod és értékeid védelméről az appon keresztül egyszerűen gondoskodhatsz, és a szerződést papírmentesen, online tudod megkötni.
  • Díjfizetés: Az alkalmazásban szerződésed díját néhány kattintással, kényelmesen rendezheted, vagy ellenőrizheted a díjrendezettségedet.
  • Kárbejelentés: Ha megtörtént a baj, akkor a kárbejelentést is egyszerűen intézheted online.
  • GYIK: Ha kérdésed merül fel, keresd fel GYIK menüpontunkat, ahol megválaszoljuk a leggyakrabban előforduló kérdéseket, de ha nem találod a keresett információt, írj nekünk a hello@hello.hu címre.
  Szerezd be a hello4U appot még ma! A letöltést elindíthatod a készülékednek megfelelő áruház ikonjára kattintva!
  Kérdésed van?

  Keresd fel GYIK oldalunkat, ahol rövid és érthető válaszokat találsz a hello Otthon biztosítást érintő leggyakoribb kérdésekre, vagy írj ügyfélszolgálatunknak a hello@hello.hu címre.

  *Jogos kár esetén szeretnénk mihamarabb a segítségedre lenni, ezért vállaljuk, hogy a kárkifizetéshez szükséges dokumentumok beérkezését követő 5 munkanapon belül kifizetjük a károdat. Ha ezt mégsem tudjuk teljesíteni, akkor a megítélt szolgáltatási összeget 10%-kal, de maximum 100 ezer forinttal növeljük.

  **Szerződésedet 30 napos felmondási idővel, az általad választott díjfizetési gyakoriság szerinti időszak utolsó napjára mondhatod fel. Például: havi díjfizetés esetén a hónap végére, negyedéves díjfizetés választásakor pedig a negyedév végére. Kérjük, vedd figyelembe, hogy amennyiben a szerződést hűségidővel kötötted meg, akkor a hűségidőn belüli felmondás esetén a biztosító kérheti a díjkedvezmény megfizetését.

  ***A HELLOOTTHON15 kuponkóddal 15% kedvezmény érvényesíthető 2024.03.20-tól 2024.05.29-ig a hello Otthon lakásbiztosítási csomagok díjából, a hello.hu oldalon vagy a hello4U applikációban. A kedvezmény más kuponkóddal nem vonható össze, de az állandó kedvezményekkel együtt igénybe vehető.

  Kérünk, hogy a szerződéskötés előtt ismerd meg részletesen a hello Otthon lakásbiztosítás feltételeket is.