🏡

hello Otthon lakásbiztosítás
Családi ház, társasházi lakás, saját tulajdon, bérlemény? Otthonod és személyes vagyontárgyaid megérdemlik a védelmet!

Miért válaszd az új hello Otthon lakásbiztosítást?
 • Most akár 15% kedvezménnyel* online, egyszerűen megkötheted.
 • 5 munkanapos kárrendezési garanciát** vállalunk.
 • Nálunk rugalmasan, költségmentesen válthatsz***.

Akár több mint 30 féle káreseményre lehetsz biztosítva, kedvező áron!
A hello Otthon lakásbiztosítás széles körű védelmet nyújt, mely az alapkockázatokon kívül tartalmazza azokat is, melyek leginkább fenyegethetik ingatlanodat, ingóságaidat vagy személyedet. Néhány példa ez közül:

A biztosítási fedezetek teljes listáját megtalálod a hello Otthon biztosítási feltételekben.Kedvezményeink
  Állandó kedvezmények
  • 10% hűségidő kedvezményt adunk, ha vállalod, hogy a lakásbiztosítási szerződésed 2 éven belül nem mondod fel.
  • 5% éves díjfizetési kedvezményt adunk, ha a lakásbiztosítási szerződés díját éves gyakoriság szerint fizeted.  Mennyibe kerül a lakásbiztosítás?
  A lakásbiztosítás díját számos tényező határozza meg, pl. a kockázatviselési hely, az alapterület, a csomagban lévő fedezetek köre stb. Mutatunk egy átlagos példát, hogy a kalkuláció előtt is képben lehess a költségekkel. 

  Egy budapesti 40 m2-es lakás ingatlan és ingóságbiztosítása már akár 1 433 Ft/hó-tól elérhető****.


  Az online kalkulátorunk használatával egyszerűen kiszámolhatod a saját biztosításod konkrét díjá
  t!  Van már lakásbiztosításod, de szívesen váltanál?
  Olvasd el a főbb tudnivalókat itt.  Csatlakozz a hello4U app közösséghez!
  Ha otthonod biztosítási ügyeit is szereted digitálisan intézni, akkor a hello4U alkalmazásnak ott a helye a mobilodon!
  • Lakásbiztosítás kötés: Lakásod és értékeid védelméről az appon keresztül egyszerűen gondoskodhatsz, és a szerződést papírmentesen, online tudod megkötni.
  • Díjfizetés: Az alkalmazásban szerződésed díját néhány kattintással, kényelmesen rendezheted, vagy ellenőrizheted a díjrendezettségedet.
  • Kárbejelentés: Ha megtörtént a baj, akkor a kárbejelentést is egyszerűen intézheted online.
  • GYIK: Ha kérdésed merül fel, keresd fel GYIK menüpontunkat, ahol megválaszoljuk a leggyakrabban előforduló kérdéseket, de ha nem találod a keresett információt, írj nekünk a hello@hello.hu címre.
  Szerezd be a hello4U appot még ma! A letöltést elindíthatod a készülékednek megfelelő áruház ikonjára kattintva!
  Kérdésed van?

  Keresd fel GYIK oldalunkat, ahol rövid és érthető válaszokat találsz a hello Otthon biztosítást érintő leggyakoribb kérdésekre, vagy írj ügyfélszolgálatunknak a hello@hello.hu címre.

  *A 15% kedvezmény összetétele: 10% hűségidő kedvezmény és 5% éves díjfizetési kedvezmény. A kedvezmények részleteiről weboldalunkon tájékozódhatsz.

  **Jogos kár esetén szeretnénk mihamarabb a segítségedre lenni, ezért vállaljuk, hogy a kárkifizetéshez szükséges dokumentumok beérkezését követő 5 munkanapon belül kifizetjük a károdat. Ha ezt mégsem tudjuk teljesíteni, akkor a megítélt szolgáltatási összeget 10%-kal, de maximum 100 ezer forinttal növeljük.

  ***Szerződésedet 30 napos felmondási idővel, az általad választott díjfizetési gyakoriság szerinti időszak utolsó napjára mondhatod fel. Például: havi díjfizetés esetén a hónap végére, negyedéves díjfizetés választásakor pedig a negyedév végére. Kérjük, vedd figyelembe, hogy amennyiben a szerződést hűségidővel kötötted meg, akkor a hűségidőn belüli felmondás esetén a biztosító kérheti a díjkedvezmény megfizetését.

  ****A mintakalkuláció egy állandóan lakott budapesti, 40 m2-es lakás ingatlan és ingóságbiztosítására vonatkozik az igénybe vehető kedvezményekkel (promóciós kedvezmény, éves díjfizetési kedvezmény, hűségidő kedvezmény).

  Kérünk, hogy a szerződéskötés előtt ismerd meg részletesen a hello Otthon biztosítás feltételeket is.