✈️

hello Utazó utasbiztosítások


 

A HELLOKALAND15 kuponkóddal 15% kedvezmény érvényesíthető 2024.03.22-től 2024.06.03-ig a hello Utazó utasbiztosítás díjából, a hello.hu oldalon, vagy a hello4U applikációban. A kedvezmény a kiegészítő biztosításokra nem érvényesíthető, más kuponkóddal nem vonható össze, de az állandó kedvezményekkel együtt igénybe vehető.

Az Iráni Iszlám Köztársaságba utazók figyelmébe!
Tisztelt Ügyfeleink! A kialakult háborús helyzet miatt, bizonytalan ideig nem lehet új utasbiztosítási szerződés biztosítottja az Iráni Iszlám Köztársaságba utazó személy.Ha külföld, akkor legyen útitársad a hello Utazó! 
 • Kármentes utazás esetén a befizetett díjad akár 50%-a visszaigényelhető*.
 • A szerződéskötést online, egyszerűen elintézheted.
 • Az utasbiztosításod időtartamát szükség esetén külföldről pár kattintással meghosszabbíthatod.

Kedvezményeink
 • 15% a HELLOKALAND15 kuponkóddal, ami érvényes a hello.hu oldalon, vagy a hello4U applikációban 2024.03.22-től 2024.06.03-ig**.
 • 5% hello4U utasbiztosítási app kedvezmény, ami a hello4U applikációban történő kötés esetén jár, vagy
 • 10% csoportos kedvezmény, amit 4 biztosított személytől adunk (az app kedvezménnyel egyszerre nem használható)
 • kármentességi bónusz, ami kármentes utazás esetén, a hazaérkezést követő 9. naptól érhető el az alábbiak egyike szerint:
  • a befizetett díj 40%-ával egyező mértékű kupon, melyet felhasználhatsz egy következő utazásnál, de tovább is küldheted egy ismerősnek
  • vagy a befizetett díj 50%-a, melyet jótékony célra különböző alapítványoknak ajánlhatsz fel.


Csatlakozz a hello4U app közösséghez!
Ha szoktál külföldre utazni, és szeretsz mindent digitálisan intézni, akkor a hello4U alkalmazásnak ott a helye a mobilodon!
 • Utasbiztosítás kötés: A bajt nem tudjuk meg nem történtté tenni, de számos esetben segíthetünk. A szerződést papírmentesen, online tudod megkötni, akár a külföldi utazás előtti utolsó pillanatban is.
 • App kedvezmény: Az alkalmazásban 5% app díjkedvezményt vehetsz igénybe a biztosítási díjból.
 • Kármentességi bónusz: Ha utazásod kármentesen telt, a befizetett díjad 40%-át visszaigényelheted utasbiztosítási kupon formájában, vagy 50%-át felajánlhatod jótékony célra.
 • Kárbejelentés: Amíg külföldön vagy, azonnali segítséget kérhetsz a 0-24 órában elérhető asszisztencia partnerünktől. Hazaérkezésed után elektronikus úton jelenthetsz be kárt a Biztosítóhoz.
Szerezd be a hello4U appot még ma! A letöltést elindíthatod a készülékednek megfelelő áruház ikonjára kattintva!
Kérdésed van?
Keresd fel GYIK oldalunkat, ahol rövid és érthető válaszokat találsz a hello Utazó biztosításokat érintő leggyakoribb kérdésekre, vagy írj ügyfélszolgálatunknak a hello@hello.hu címre.

*A tájékoztatás nem teljes körű. A kármentességi bónuszként feltüntetett kedvezmény visszavonásig tart. A kármentességi bónuszról bővebben a hello applikációk felhasználási feltételekben olvashatsz.

**A HELLOKALAND15 kuponkóddal 15% kedvezmény érvényesíthető 2024.03.22-től 2024.06.03-ig a hello Utazó utasbiztosítás díjából, a hello.hu oldalon, vagy a hello4U applikációban. A kedvezmény a kiegészítő biztosításokra nem érvényesíthető, más kuponkóddal nem vonható össze, de az állandó kedvezményekkel együtt igénybe vehető.

Kérünk, hogy a szerződéskötés előtt ismerd meg részletesen a hello Utazó utasbiztosítás biztosítási feltételeket is.