🚲

hello Bringás kerékpár, e-bike és roller biztosításokNyári kampányunkban 15%-kal olcsóbban* köthetsz kerékpáros, rolleres biztosítást lopás, baleset, vagy másnak okozott károk esetére, és a szeptember 19-ei sorsoláson megnyerheted** a 3 JBL CLIP bluetooth hangszóró egyikét. 🔥 15%-os kuponkód: HELLOKR15

Tájékoztató a KGFB köteles rollerekkel kapcsolatban

Bringádat, e-bike-odat, rolleredet félted jobban vagy magadat?  

Szerencsére nem kell választanod, mert a hello Bringás kerékpár és roller biztosításokat kedved szerint kombinálhatod! Neked való a hello Bringás kerékpár és roller biztosítás, ha:

  • szeretnéd biztosítani magad baleset esetére,
  • lopástól félted a bringád, elektromos kerékpárod, vagy rollered,
  • ha másnak okozott károdat nem szeretnéd saját zsebből fizetni.

Jó, ha tudod!
  • Elektromos (e-bike) és hagyományos biciklidet és rolleredet is biztosíthatod, maximum 2 500 000 Ft értékig.
  • Ha regisztráltad kerékpárodat vagy rolleredet a Bikesafe adatbázisában, 10% kedvezményt adunk a biztosítás díjából!
  • Magánszemélyként és cégként is szerződhetsz, de ha céges flottádra keresel biztosítást, arra is van megoldásunk.


Csatlakozz a hello4U app közösséghez!
Ha te is bringára vagy rollerre pattansz, amikor csak tudsz, és szeretsz mindent digitálisan intézni, akkor a hello4U alkalmazásnak ott a helye a mobilodon!
  • Biztosítás kötés: A bajt nem tudjuk meg nem történtté tenni, de számos esetben segíthetünk. A baleset- felelősség- és vagyonbiztosítást papírmentesen, online tudod megkötni.
  • Járműszemle: A vagyonbiztosítás megkötéséhez szükség van szemlefotókra a járműről, hogy a megfelelő értéken biztosíthasd, amit ebben a menüpontban tölthetsz fel.
  • Most parkoltam: A 30% önrész mértéke 10%-ra csökken, ha a nem lezárt helyiségben vagy szabadtéren hagyott bringa lelakatolt állapotáról minden lezárásnál fotót készítesz a hello4U applikáción keresztül.
  • Kárbejelentés: Ha járművedet ellopták, esetleg te magad megsérültél, vagy másnak okoztál kárt, akkor a kárbejelentést egyszerűen elintézheted online. Csak jelentkezz be a profilodba a hello.hu-n vagy a hello4U appban.
Szerezd be a hello4U appot még ma! A letöltést elindíthatod a készülékednek megfelelő áruház ikonjára kattintva!
Nem tudod merre tekerj?

Nézd meg videós útvonal ajánlóinkat az alábbi linken:
hello Bringás videós útvonal ajánlók


Kérdésed van?

Keresd fel GYIK oldalunkat, ahol rövid és érthető válaszokat találsz a hello Bringás biztosításokat érintő leggyakoribb kérdésekre, vagy írj ügyfélszolgálatunknak a hello@hello.hu címre.

* A HELLOKR15 kuponkóddal 15% kedvezmény érvényesíthető 2024.05.28-tól 2024.09.10-ig a hello Bringás kerékpár és roller biztosítás Optimum és Prémium csomagjaira a hello.hu oldalon, vagy a hello4U applikációban. A HELLOKR15 kuponkód az állandó kedvezményekkel együtt igénybe vehető, de más kuponkóddal nem vonható össze.

** A Nyerj a hello Bringással! elnevezésű nyereményjáték részvételi feltételeit és adatkezelési tájékoztatóját keresd a játékszabályzatban! Ha szerződést kötsz, de a sorsoláson nem kívánsz részt venni, akkor írj nekünk a hello@hello.hu címre.

A tájékoztatás nem teljes körű. A szerződéskötés előtt ismerd meg a részletes biztosítási feltételeket, melyeket ide kattintva érhetsz el.